Dit lokale motorkontor i silkeborg nummerplader, omregistrering, afmelding

Motorkontor hos Pava Bilsyn Silkeborg og Virklund

Vi har motorkontor i begge vores synshaller hos Pava Bilsyn Silkeborg. Du kan finde rutevejledning til begge vores synshaller og motorkontorer herunder. Vi klarer hurtigt og nemt motorkontorarbejdet for dig, og du behøver ikke bestille tid – vi har altid tid til dig!

Ved vores motorkontor kan vi blandt andet hjælpe med omregistrering af køretøjet, nye nummerplader og afmelding af nummerplader. Vi garanterer at du altid bliver mødt af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i god service. Derfor kan vi også garantere, at du altid får en god oplevelse hos Pava Bilsyn Silkeborg! 

 • Udlevering af nummerplader til samtlige køretøjer.
 • Afmelding.
 • Omregistrering/ejerskifte.
 • Bestilling af erstatningsplader.
 • Bestilling af 3. nummerplade.
 • Bestilling af historiske nummerplader.

Nye nummerplader

Skal dit køretøj have ny nummerplade? Det kan vi hjælpe dig med! Vi både fastmonterer og sikrer din nye nummerplade efter gældende regler på området.

 

For at bestille ny nummerplade skal du komme forbi et af vores motorkontorer hos Pava Bilsyn Silkeborg. Du behøver ikke at booke tid – det tager kun 10 minutter!

Hvad skal jeg bruge for at få en ny nummerplade?

Du skal medbringe følgende, når du skal have nye nummerplader: 

 1. Billed-ID, f.eks. pas eller kørekort
 2. Registreringsattest
 3. Fuldmagt, hvis du ikke selv ejer køretøjet
 4. Angivning af forsikringsselskab, hvor du har din bilforsikring

 

Hvis du skal bruge en 3. nummerplade

 

Du skal bruge en 3. nummerplade hvis du f.eks. skal have barnevogn, cykelstativ eller lignende bag på bilen. Bilens nummerplade skal nemlig altid være synlig.

 

Er din nummerplade blevet stjålet kan vi også være behjælpelige med en erstatningsplade.

 

Du bestiller en 3. nummerplade ved at komme forbi vores motorkontor.

Omregistrering

Hos Pava Bilsyn Silkeborg og Virklund kan du få hjælp, hvis du skal have omregistreret din bil. Det kan f.eks. være i forbindelse med køb eller salg af køretøjet. Du er meget velkommen til at komme forbi vores synshaller, hvor vi også har motorkontor – så hjælper vi dig godt på vej. Her sælger vi også nummerplader.

Omregistrering tager normalt 10 til 15 minutter. Det er vigtigt at du kommer forbi en af vores synshaller, da du ikke kan bestille tid til omregistrering eller kan bestille nye nummerplader online. Du kan finde rutevejledning til vores synshaller nedenfor.

Hvad skal jeg have med, når jeg skal omregistrere min bil?

For at kunne omregistrere dit køretøj, skal du medbringe følgende:

 1. Billed-ID, f.eks. pas eller kørekort
 2. Seneste originale registreringsattest. Vi beholder denne, hvorefter Skat sender dig en ny
 3. Evt. fuldmagt til den person, som skal omregistrere køretøjet for dig.
 4. Angivning af forsikringsselskab, hvor du har din bilforsikring

Hvornår skal jeg omregistrere køretøjet?

Det er et lovkrav, at du har omregistreret dit køretøj inden for tre uger efter, at du har købt et brugt køretøj med nummerplader. Det gælder også hvis du i mere end 4 dage fast har brugt et køretøj, som du ikke er ejer af.

Jeg har solgt min bil. Hvornår skal den afmeldes eller omregistreres?

Når du sælger et køretøj er det den nye ejer, som skal sørge for at få omregistreret (ejerskiftet) køretøjet inden for 4 hverdage. Går der mere end 4 hverdage, hvor køretøjet stadig er registreret i dit navn, bør du hurtigst muligt kontakte Skat for yderligere vejledning. Ellers vil du modtage Færdelsstyrelsens indkaldelse til syn af køretøjet.

Du kan altid selv logge på Køretøjsregistret og se, om du står registreret som ejer/bruger af køretøjet.

Fristen for et periodisk syn ændres ikke i forbindelse med omregistreringen. Derfor bør du som sælger altid informere den nye ejer, hvis du forud for salget har modtaget en indkaldelse til syn.

 

Syn i forbindelse med ejerskifte

Hvis du har købt et brugt køretøj, som er afmeldt i Motorregistret, skal den til registreringssyn medmindre den er blevet synet inden for det sidste år. Ellers kan køretøjet ikke få nummerplader.

 

Når du køber en brugt bil er det vigtigt, at du husker at registrere ejerskiftet i Motorregistret. 

 

Hvis køretøjet er indkaldt til periodisk syn i forbindelse med ejerskifte, vil fristen for syn fremgå af ejerskiftekvitteringen fra Motorregistret. Fristen for syn forlænges ikke ved ejerskifte, og du kan ikke ejerskifte en bil, hvis synsfristen er overskredet.

Afmelding

Hvis dit køretøj skal afmeldes, så skal du blåt afmonterer dine nummerplader på køretøjet og medbringe dem i en af vores to afdelinger i Pava Bilsyn Silkeborg eller Pava Bilsyn Virklund. I samme øjeblik de bliver afmeldt, bliver der sendt besked til skat og forsikringsselskab vdr. returnering af resterende betalt vægtafgift og forsikring.

Priser

Motorkontor Silkeborg
 • Nye Nummerplader 2stk 1429,-
 • Ny Nummerplade 1stk 790,-
 • Omregistrering 480,-
 • Afmelding 90,-
 • Historiske plader 2730,-
 • Ønskenummerplader 8000,-

Bilsyn Silkeborg når du skal register/omregistrer, afmelde dit køretøj

Nye nummerplader til alle køretøjer silkeborgs lokale motorkontor

All rights reserved copyright by © Pava Bilsyn Silkeborg ApS Cvr.36941421